Budescu, dezamăgit după eșecul cu Lazio: ”Am crezut că putem mai mult!”

23 februarie 2018 10:26   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Constantin Budescu, a declarat că probabil el şi colegii săi au crezut că pot mai mult după rezultatul din tur (1-0), dar formaţia italiană "i-a taxat" la prima ocazie.

"Am primit gol foarte repede, ne-a demoralizat un pic şi aţi văzut ce s-a întâmplat. Ne-a fost foarte greu. Noi când pierdeam mingea ei aveau ocazie de gol. N-am avut nicio şansă.  Din păcate am luat din nou cinci goluri, probabil ne-a păcălit un pic şi meciul tur. Am crezut că putem mai mult. Ne-au taxat la prima ocazie şi ne-a fost foarte greu. Am pierdut doar o calificare, ştiam cu toţii că o să ne fie foarte greu. Noi per total am făcut o figură frumoasă în Europa. Trebuie să ne facem treaba la noi în ţară şi să câştigăm campionatul", a spus Budescu la ProX.

FCSB a ratat calificarea în optimile Ligii Europa, după ce a fost învinsă, cu scorul de 5-1, de echipa Lazio Roma, în manşa retur a 16-imilor competiţiei. În tur, FCSB a câştigat, scor 1-0.

Golurile au fost marcate de Immobile '7, '43, '71, Bastos '35 şi Anderson '51 pentru Lazio, respectiv Gnohere '81 pentru FCSB.

Mai multe