Budescu l-a înjurat pe Şumudică, iar acesta a zis merci! "Eu i-am făcut-o lui Lucescu!"

23 septembrie 2016 11:58   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Marius Şumudică s-a rugat o lună de Constantin Budescu să-şi rezolve problemele cu chinezii şi să revniă la Astra, dar până la urmă n-a ieşit bine.

Tehnicianul şi-a bătut un cui în plus în talpă, pentru că, sportiv, mijlocaşul nu mai e cel de dinainte de plecare, doar tupeul şi nesimţirea crescându-i lui "Sarmale" Acesta s-a supărat că Şumudică l-a schimbat în minutul 75, după un joc slab, şi l-a înjurat pe tehnician după ce i-a întins mâna să-l salute. Şumudică l-a contrat în faţa camerelor, dar se pare că totul s-a aplanat la vestiare. "Nu mă voi supăra niciodată pe niciun jucător. Să mă înjure Budescu cât vrea, nu e o problemă, eu îl câștig pe el. Și eu am făcut un astfel de gest când eram la Rapid cu Mircea Lucescu și am luat campionatul. M-a scos când marcasem 3 goluri și spre rușinea mea l-am înjurat, ditamai antrenorul, spre rușinea mea am făcut acel gest. Dar tot stadionul striga Șumi, Șumi-gol și mi-am permis să-l înjur.

Săptămâna viitoare am avut o masă la Crowne Plaza, ne-a chemat Copos, era bufet suedez, a așteptat să plece toată lumea, îl simțeam că se uita la mine. M-am dus să-mi iau farfuria, mai bine nu mâncam și stăteam la masă. A venit după mine, mi-a șoptit la ureche 'să știi că am auzit că m-ai înjurat, dar ești golgheterul echipei mele. Mi-ar fi fost ușor să te elimin, dar ești golgheterul meu și sunt convins că o să-mi câştigi meciul cu Dinamo.' M-a responsabilizat și am dat gol și pasă de gol și am bătut pe Dinamo” a explicat Marius Șumudică, la conferința de presă.

Mai multe