Buffon, gest frumos la finalul meciului Barcelona - Juventus. L-a consolat pe Messi

20 aprilie 2017 10:22   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Barcelona s-a prăbușit pe Nou Camp în fața zidului torinez, neputând marca niciun gol în „dubla” cu Juventus din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. După înfrângerea cu 3-0 din Italia, Barcelona a trebuit să se mulțumească doar cu un 0-0 acasă.

Niciunul dintre vârfurile de atac ale Barcelonei nu a strălucit seara trecută. Toate privirile au fost, însă, ațintite asupra duelului dintre Gianluigi Buffon, legendarul portar al lui Juventus și Lionel Messi, vedeta Barcelonei, câștigător a cinci Baloane de Aur. Buffon rămâne, însă, singurul portar căruia Messi nu a reușit să-i înscrie niciun gol în carieră. Portarul torinez și-a condus excelent defensiva iar Messi a fost anihilat, șuturile sale de la distanță ocolind poarta italienilor. Singura ocazie cu adevărat periculoasă a avut-o Neymar, în a doua repriză, însă, atunci, Buffon a respins șutul trimis din 4 metri de brazilian.

„Pe lângă rezultatul obținut, încrederea în maniera de abordare a acestor meciuri a fost la cel mai înalt nivel. Nu credeam, sincer, că voi scăpa de pe Nou Camp fără gol primit. Atunci când întâlnești o echipă de talia Barcelonei, având atâtea opțiuni în atac, îți imaginezi că unul sau două goluri vor putea marca oricând”, a spus Buffon la finalul partidei de pe Nou Camp. Juventus are cea mai bună apărare din Liga Cammpionilor, primind în 10 partide jucate doar 2 goluri.

Messi vs Buffon Dua pemain hebat. Super hebatJuventus Road to Cardiff ! pic.twitter.com/6EzxRhPVza— Juve Clemenza (@JuveClemenza) April 20, 2017

Messi vs Buffon Dua pemain hebat. Super hebatJuventus Road to Cardiff ! pic.twitter.com/6EzxRhPVza

Portarul lui Juventus a fost primul jucător care s-a dus să-l consoleze pe Messi după eliminare, care a părăsit trist terenul de joc. Este al doilea an la rând când Barcelona nu ajunge în ultimul act al Ligii Campionilor. 

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Mai multe