Burleanu, după ratarea calificării națioanlei la CM: ”A fost un an bun”

13 decembrie 2017 11:14   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Răzvan Burleanu,șeful de la Casa Fotbalului, consideră că 2017 nu a fost deloc un an rău pentru forul pe care-l conduce, cu tăate că ”locomotiva” -echipa națională a ratat calificarea la Campionatul Mondial din Rusia, din vara viitoare.

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a mărturisit că nu poate trece numirea lui Christoph Daum la conducerea naţionalei drept o nerealizare, apreciind însă că niciun antrenor din lume nu poate garanta performanţa.

"A fost un an bun, cu o singură excepţie, prima reprezentativă. Unde am eşuat. În ce priveşte celelalte loturi pot spune că a fost un an bun, la under-21 suntem pe primul loc în grupa de calificare, ceea ce nu s-a mai întâmplat de mulţi ani. Iată că se văd pe termen scurt rezultatele acelei cote obligatorii de jucători under-21. E o campanie pe care mi-o asum, dar una e una şi alta e alta. Cunoaşteţi bine detaiile rezilierii contractului şi motivele. Nu aş trece numirea lui Daum la nerealizări, ci doar necalificarea, pentru că niciun antrenor din lume nu îţi poate garanta performanţa", a declarat Burleanu.

Mai multe