Burleanu îl vrea pe Mutu la naţională

7 martie 2014 20:12   Fotbal intern
Ultima actualizare:

La meciul României cu Argentina, Adi Mutu şi Răzvan Burleanu s-au fotografiat împreună, semn că între cei doi există o relaţie de prietenie care ar putea avea efecte şi asupra naţionalei.

Astfel, e posibil ca schimbarea conducerii Federaţiei să-l readucă pe Mutu în circuitul echipei naţionale. În mod normal, atâta timp cât Piţurcă va fi selecţioner, „Briliantul" n-are nicio şansă să mai vină la lot, date fiind „înţepăturile" reciproce dintre el şi selecţioner. Totuşi, există şanse ca Piţi să-şi schimbe punctul de vedere în urma discuţiilor pe care le va avea în perioada următoare cu Răzvan Burleanu.

La meciul cu Argentina,Burleanu s-a întâlnit cu «briliantul»

„Eu cred că mai este nevoie de Mutu la naţională. Avem experienţa barajului cu grecii, care ne-au învins cu o echipă de veterani, iar noi nici măcar nu l-am convocat pe Mutu, un jucător cu o valoare recunoscută", a spus Burleanu în ziarul „Ring".

„De asemenea, avem nevoie de Ştefan Radu şi Săpunaru. Rămâne la latitudinea lor dacă vin sau nu, dar noi avem obligaţia să încercăm să-i aducem", a completat Burleanu.

Mai multe