„Câinele” Dinu, la plimbare cu câinele

6 noiembrie 2017 14:56   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Simbolul dinamoviştilor Cornel Dinu a fost surprins de fotoreporterii Click! alături de partupedul său, un Golden Retriever pe nume Merilyn.

Cornel Dinu este recunoscut în lumea fotbalului pentru pasiunea sa “canină”. El a avut doi ciobăneşti germani, mascul şi femelă, dar ambii au murit. Acum, de nici două luni, el a rămas doar cu un singur patruped în familie.

“Procurorul” se confundă cu istoria clubului din “Ştefan cel Mare”, iar câinele său, Nero e la fel de celebru pentru iubitorii sportului - rege. Ciobănescul german era nelipsit din curtea complexului Dinamo şi era prezent inclusiv în catonamentele echipei. Dar, Nero îmbătrânea şi acum nouă ani, “Mister” şi-a dorit un cadou inedit din partea familiei: un nou căţel. Soţia sa Silvia i-a dăruit atunci un exemplar, tot un câine lup, şi “Procurorul” i-a găsit numele perfect, Prinţi, prescurtat de la Prinţesa. Nero a decedat, având o problemă cardiacă, iar Prinţi l-a alinat pe Mister până în urmă cu două luni. “Am pierdut cea mai bună prietenă”, a spus atunci simbolul dinamovist, care a avut grijă ca ambii câini să fie înmormântaţi la Cimitirul Raiul Animalelor, situat în satul Căţelu, comuna Glina. Totuşi, norocul lui Dinu s-a numit Merilyn, un Golden Retriever. Exemplarul a fost adus acasă în urmă cu doi ani de fiul fostului mare fotbalist, Corneluş, altfel Dinu ar fi fost acum singur. Astfel, fosta glorie a roş-albilor e des văzută în zona Primăverii plimbându-şi câinele, singurul care i-a mai rămas, iar apropiaţii spun că Merilyn e cel care-l ajută pe “Mister” să lupte cu depresia cauzată de decesul soţiei, în 2011.

Mai multe