"Câinele" Vojnovici se face "Pandur"

29 decembrie 2015 22:09   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Aljosa Vojnovici a plecat de la roş-albi la începutul lunii, după o ceartă cu Rednic, iar milocaşul e acum dorit insistent de către Pandurii.

Croatul de 30 de ani a intrat în conflict cu “Puriul” la meciul cu Petrolul şi-n scurt timp a devenit o rezervă, după care şi-a reziliat contractul. A anunţat că are oferte din ţara natală, dorind să fie alături de familie, mai ales că soţia sa a născut recent. Totuşi, pista Pandurii a început să prindă contur şi după câteva glume pe seama unui schimb între dinamovişti şi gorjeni, “monedele” fiind Vojnovici şi Răduţ, se pare că un transfer va exista.

S-a certat cu antrenorul Mircea Rednic

“Vojnovici e un jucător interesant, nu ştiu de ce au decis cei de la Dinamo să se despartă de el. Am informaţii foarte bune legate de temperamentul lui, caracterul şi prezenţa în vestiar”, a spus Iordănescu junior. Apoi, a continuat: “Am poziţii pe care avem nevoie să le acoperim şi am făcut o listă cu câţiva jucători. Acum conducerea trebuie să găsească resursele pentru ca ei să vină. Oricum, nu mă sperie că Vojnovici a avut un conflict cu Rednic, în meseria noastră te confrunţi cu caractere diferite”.

A fost primul căpitan la Dinamo

Vojnovici a fost al doilea căpitan străin din istoria dinamoviştilor, primul fiind Demollari, dar Rednic i-a luat banderola, după ce tot el îi acordase onoarea. A fost liderul din teren până în toamnă şi apoi căpitanii s-au tot rulat, Anton, Marc, Mevlja sau Matei având responsabilitatea. 

Mai multe