“Câinii” au turbat de tot. Dinamo s-a îndepărtat de play-off şi din "Groapă" mai lipseşte doar pământul

21 decembrie 2018 14:21   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Alb-roşii sperau că vor putea construi ceva frumos pe victoria cu Craiova şi au chemat în deplasarea cu Astra o mulţime de fani care să-i vadă şi să-i susţină. Mai bine îi lăsau însă la Bucureşti pentru că a fost un dezastru. Dinamo a pierdut cu 4-1, îndepărtându-se foarte mult de play-off, iar în tribună a ieşit scandal monstru.

Astra a avut la discreţie partida cu Dinamo şi frustrarea oaspeţilor a început să crească încă din minutul 7, când albanezul Llullaku a deschis scorul şi a anunţat măcelul. Au urmat apoi golul lui Buş, care a stabilit la 2-0 scorul pauzei, şi alte două “boabe” în primele 15 minute din partea a doua, tabela arătând în minutul 70 un incredibil 4-0 pentru gazde. Cei câteva sute de fani deplasaţi din Capitală au îngheţat degeaba pe malul Dunării şi nu s-au încălzit decât cu câteva înjurături la adresa patronului Astrei, Ioan Niculae. În minutul 77 Sergiu Hanca a înscris un gol foarte frumos, printr-un şut de la distanţă, dar era prea târziu şi reuşita mijlocaşului a rămas de onoare. Subiectivă, euforică şi uitând de rezultatul de pe tabelă, soţia acestuia, Andreea, aflată la tribuna I a stadionului din Giurgiu, a sărit de pe scaun şi s-a bucurat ca un copil. ”Îţi dă bani să te duci la shopping după fiecare gol?”, i-ar fi spus atunci un suporter dinamovist, iritat şi mai tare de reacţia acesteia. Andreea i-a replicat respectivului ceva şi atât a trebuit.

Hanca a cerut rezilierea contractului

Alţi suporteri au sărit s-o pună la punct pe femeie, puţin lipsind ca aceasta să fie linşată de gruparea nervoasă. Hanca a auzit despre eveniment imediat după fluierul de final, chiar din gura Andreei, care l-a sunat speriată să-i spună ce a păţit. Şi consecinţa pare clară, Dinamo urmând să-l piardă pe unul dintre puţinii oameni valoroşi pe care îi mai avea sub contract.  “Le-am zis lui Danciulescu şi lui Bălănescu, am anunțat pe toată lumea, nu știu ce se întâmplă dacă nu-mi reziliază contractul. Poate să-mi dea 50.000 de euro pe lună că eu nu mai rămân la Dinamo. Pentru mine Dinamo a murit în seara asta”, a declarat Sergiu Hanca imediat după partida de la Giurgiu. În aceste condiţii, pe Dinamo, dar şi pe exigenţii ei fani, îi aşteaptă o iarnă foarte complicată şi nişte Sărbători nu prea euforice.

Mai multe