«Călăul» Pepe şi-a găsit naşul

3 octombrie 2013 14:02   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Cunoscut ca unul dintre cei mai agresivi fotbalişti din lume, Pepe s-a transformat miercuri seară din „călău" în victimă, suferind o accidentare groaznică la nivelul feţei.

Meciul Real Madrid - FC Copenhaga din Liga Campionilor n-a avut storic, spaniolii impunându-se cu un categoric 4-0. Partida disputată pe „Santiago Bernabeu" nu va fi uitată însă prea curând de fundaşul portughez Pepe.

Celebru pentru felul agresiv în care îşi apără şansele, acesta a simţit pe propria piele efectele unei accidentări. Mai exact, pe finalul primei reprize, lusitanul a sărit la cap cu un adversar, Daniel Braaten, duel în urma căruia s-a ales cu arcada spartă şi un traumatism destul de serios. Imediat ce jucătorul Realului a picat la pământ, faţa i s-a umplut de sânge, iar echipa medicală a „galacticilor" a intrat în alertă. Inclusiv antrenorul Ancelotti se pregătea de o schimbare, Sergio Ramos fiind trimis la încălzire.

După un duel aerian, Pepe s-a ales cu arcada spartă.Medicii l-au cusut „pe viu” pentru a-i opri sângerarea

Până la urmă, doctorii au ales varianta de a-i coase arcada lui Pepe chiar pe terenul de joc, astfel că fotbalistul a fost pus pe picioare în numai câteva minute. Pentru a-şi respecta statutul de războinic, Pepe a rămas în joc până la finalul meciului în ciuda durerilor persistente, evoluând aproape o oră cu un bandaj imens la nivelul capului.

Mai multe