Călinţaru a fost "bătut" de la 11 metri

20 august 2017 20:23   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Călinţaru a vrut să se facă mare cu o execuţie pretenţioasă de la 11 m, dar n-a reuşit decât să se facă de râs şi să provoace un scandal monstru în vestiarul nou-promovatei la finalul meciului cu FCSB, 1-2.

Într-un meci abordat de FCSB cu garnitura de rezervă, Juventus s-a trezit cu şansa de a scoate un egal la ultima fază a meciului, cu un penalty corect acordat. În loc să tragă cu sete la poarta lui Niţă, Călinţaru a ales varianta complicată a unei „scăriţe” la care apelează cu precădere marii jucători. Inspirat, Niţă a ales să rămână pe picioare, astfel că a cules relaxat mingea săltată. Imediat s-a auzit şi fluierul de final, fiind lesne de înţeles ce frustrare i-a cuprins pe unii dintre fotbaliştii de la Juventus. De-aici şi până la bătaie şi înjurături n-a fost decât un pas. Colegii lui n-au mai aşteptat să intre la vestiare şi l-au luat în colimator pe cel care şi-a bătut joc de o întreagă echipă. „Alergi după egalare în 10 oameni şi baţi un 11 metri cu aşa o seninătate... Nu poţi să baţi aşa! Plus că a mai avut o ocazie în ultimele minute. Am avut o discuţie bărbătească cu el, i-am zis în faţă ce am avut să-i zic. Trebuia să mă descarc”, a declarat Bărbulescu, liderul coaliţiei anti-Călinţaru. 

Inclusiv antrenorul lui Juventus şi-a pus la zid elevul. „Cum să dai scăriţă? Dăm scăriţe cu Steaua? Suntem idioţi”, a fost primul mesaj transmis de Daniel Opriţa la vestiare. De altfel, haosul creat de Călinţaru şi tensiunea ultimelor meciuri l-au determinat pe tehnicianul de 36 de ani să-şi dea demisia. „Sunt împăcat, dar m-au trădat fraţii şi prietenii. Sunt tânăr, o iau de la capăt”, a spus Opriţa.

Bătaie pe ultimele bilete cu Sporting

Duminică (20 august) au fost puse în vânzare la Arena Naţională ultimele 11.000 de bilete la marele meci FCSB - Sporting, programat miercuri de la ora 21.45. Aşa cum era de aşteptat, s-au format cozi uriaşe, fanii roş-albaştrilor declarându-se nemulţumiţi de organizare. Casele de la Arena Naţională vor fi deschise şi astăzi, în intervalul 11.00 - 19.00, fiind de aşteptat ca tichetele să fie epuizate în totalitate.

Mai multe