Camora, titular în Islanda! Cum arată 11-le trimis în teren de Rădoi în baraj

8 octombrie 2020 20:55   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Portughezul Mario Camora va fi primul jucător naturalizat care va juca în naționala României. El face parte din formația de start pe care selecționerul Mirel Rădoi o va trimite pe teren la Reykjavik, contra Islandei. Partida începe joi, la ora 21.45.

Selecţionerul Mirel Rădoi a anunţat echipa României pentru meciul cu Islanda, de la Reykjavik, din semifinalele barajului de calificare la Euro-2020. Fundaşul stânga portughez Mario Camora este primul străin care va juca în reprezentativă română.

Cei 11 jucători români care vor intra pe teren sunt următorii: Tătăruşanu - Manea, Burcă, Bălaşa, Camora - Stanciu, Creţu, Maxim - Deac, Alibec, Maxim.

Islanda va evolua cu următoarea formaţie, anunţată de selecţionerul Erik Hamren: Halldorsson - Palsson, R. Sigurdsson, Arnason, Magnusson - Traustason, Gunnarsson, Bjarnason, Gudmundsson - G. Sigurdsson, Finnbogason.

Partida va fi arbitrată de slovenul Damir Skomina şi va începe la ora 21.45.

Învingătoarea din acest meci va evolua pentru un loc la Euro-2020 cu câştigătoarea din partida Bulgaria - Ungaria. Finala barajului va fi la 12 noiembrie.

Mai multe