Campeones, campeones! Video cu bucuria "galacticilor" de la Real Madrid

22 mai 2017 12:47   Fotbal intern
Ultima actualizare:

După o pauză de cinci ani, Real Madrid e din nou campioana Spaniei, pentru a 33-a oară în istoria clubului. "Galacticii" au făcut pasul decisiv spre titlu chiar în ultima etapă, la Malaga.

De numai două minute a avut nevoie Realul pentru a trece în avantaj la Malaga, reuşita lui Cristiano Ronaldo risipind în mare parte dramatismul luptei pentru întâietate cu FC Barcelona. În cele din urmă, Realul s-a impus lejer, cu 2-0, făcând inutil succesul Barcelonei, 4-2 cu Eibar.

La finalul partidei de la Malaga, jucătorii madrileni au declanşat fiesta, sărbătoarea încheindu-se abia a doua zi dimineaţă, în piaţa Cibeles din capitala Spaniei, locul tradiţional în care Real îşi celebrează succesele.

De un moment special a avut parte şi Zinedine Zidane, antrenorul care a readus Realul în fruntea Spaniei, după o lungă perioadă în care supremaţia a aparţinut ba Barcelonei, ba celor de la Atletico Madrid.

Astfel, la conferinţa de presă de după meciul de la Malaga, câţiva dintre jucătorii Realului au intrat în sală neinvitaţi şi l-au udat cu şampanie pe "Zizou".

Pentru Real Madrid sezonul nu s-a încheiat, formaţia lui Cristiano Ronaldo pregătindu-se acum de finala Ligii Campionilor, programată la 3 iunie, contra lui Juventus Torino.

Mai multe