Campion în Paradis

25 februarie 2017 20:13   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Andrei Cordoş (28 de ani) joacă, de la începutul acestui an, într-un adevărat colţ de rai. El este vedeta formaţiei Maziya, cu care a câştigat recent Supercupa, după 1-0 cu Valencia. În orele libere, românul profită din plin de frumuseţea zonei.

„Sunt foarte fericit, am luat cea mai bună decizie semnând cu campioana din Maldive. E cea mai puternică echipă de aici, e invidiată de toată lumea”, ne-a declarat Andrei Cordoş. Purtător al tricoului cu numărul 6, el e vedeta echipei care începe în acest weekend drumul spre apărarea titlului. “Mi-a zis antrenorul că în meciurile din ligă voi avea mereu un jucător lângă mine, căci au văzut adversarii cum pasez şi să ştii că a avut dreptate. În Supercupă eram singurul jucător marcat om la om, atacantul advers era lipit de mine, indiferent dacă eram la noi în careu sau la ei”, a mai spus Andrei.

Fost jucător la Dinamo, Pandurii, Botoşani sau ASA Târgu Mureş, Andrei este încântat nu doar de condiţiile de la club – „nu există vreo zi de întârziere la plata salariului”, recunoaşte el – dar şi de frumuseţea zonei. „Câteodată am impresia că am ajuns în Paradis! Oceanul este superb, plaja este perfectă, este linişte, toată lumea vrea să-ţi sară în ajutor”, a mai spus Cordoş. Dacă până acum el a explorat singur frumuseţea locurilor, din martie o va face împreună cu soţia şi fiica lor.

„Abia aştept să ajungă aici. De când am plecat le-am văzut doar pe Internet. Sunt sigur că o să le placă. De fapt, dacă aş putea, mi-aş aduce aici toată familia, cu tot cu bunica. Aşa e de frumos”, a încheiat Cordoş.

Mai multe