Campionii pregătesc acasă meciul cu Steaua

25 aprilie 2013 17:26   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Clujenii îşi pun mari speranţe în meciul cu Steaua. Nu atât prin prisma clasamentului, ci a orgoliului. „Un meci cu Steaua este mereu special. Ei au o echipă bună, sunt pe val, dar asta nu înseamnă că noi nu putem să-i batem", ne-a spus căpitanul din Gruia, Ricardo Cadu.

Lusitanul a salutat ideea antrenorului Eugen Trică - bun prieten al său -  care a decis să nu-i mai ţină în cantonament pe jucători înainte de derbyul cu Steaua: "Ni s-a mai întâmplat o singură dată aşa, când antrenor era Jorge Costa. Noi suntem fericiţi că Eugen a hotărât să ne lase acasă. Suntem fotbalişti profesionişti, maturi, cu capul pe umeri, o să stăm liniştiţi acasă, ne bucurăm de timpul petrecut cu cei dragi".

Căpitanul clujenilor a renunţat la latura paşnică atunci când a venit vorba strict de disputa cu Steaua: "Un singur lucru mă face fericit: că nu le-au ieşit calculele şi nu pot câştiga matematic titlul pe terenul nostru, indiferent de rezultatul de duminică. Noi ne dorim să-i batem şi avem forţa să o facem. Mi-aş dori mult să le dau un gol. Din penalty, cu capul, cu mâna, nu contează cum ...".

Mai multe