Căpitanul Olandei e prieten cu Neşu

16 octombrie 2012 15:40   Fotbal intern
Ultima actualizare:

La data de 10 mai 2011, atunci când Mihăiţă Neşu şi-a încheiat cariera accidentându-se la un banal antrenament, printre martorii nefericitului eveniment se afla şi un anume Kevin Strootman.

Pe-atunci un puşti în plină afirmare, olandezul a ajuns acum, la doar 22 de ani, să conducă vestiarul plin de vedete al „Portocalei Mecanice". Marţi seară Strootman s-a gândit cu siguranţă şi la drama românului Neşu.

În scurta perioadă în care au fost coechipieri la Utrecht, Neşu şi Strootman s-au înţeles de minune. De altfel, „şeful" Olandei s-a aflat printre invitaţii speciali ai galei organizate la începutul acestui an cu scopul strângerii de fonduri pentru „Fundaţia Mihăiţă Neşu".

Pe lângă Strootman, şi portarul de rezervă al „lalelelor", Michel Vorm, a jucat alături de Neşu la FC Utrecht. „Eram cu toţii neputincioşi", îşi aminteşte Vorm despre ziua accidentării teribile suferite de Neşu.

Marica, album de naţională

Înaintea partidei cu Olanda, Ciprian Marica a postat mai multe fotografii în care a demonstrat unitatea din lotul lui Piţi.

Împreună cu Raţ, cu care a jucat şi la Şahtior

Alături de Goian

Împreună cu Tamaş, Bornescu şi Mutu

Autocarul echipei naţionale s-a transformat într-un „studio foto", unde Marica i-a avut alături pe Mutu, Bornescu şi Tamaş, apoi a urmat o poză cu Raţ şi una cu Goian. În toate, jucătorii au arătat semnul victoriei.

Mai multe