Casa lui Angel di Maria, spartă de hoți când fotbalistul juca pentru PSG

15 martie 2021 18:09   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Momente de groază trăite de jucătorii formației PSG, Angel di Maria și Marquinhos. Casele lor au fost sparte chiar în timpul meciului pierdut duminică seară de echipa lor acasă, 1-2 cu Nantes. Problema este că hoții au intrat deși familiile lor erau în locuință!

Di Maria a aflat de spargere chiar în timpul meciului, pentru că antrenorul Mauricio Pochettino a decis să-l înlocuiască în minutul 62, imediat după ce i s-a spus ce s-a întâmplat. Mai mult, Pochettino l-a însoţit la vestiare, lăsându-l pe asistent să conducă echipa pentru câteva minute. Jucătorul argentinian a plecat într-un suflet spre casă, acolo unde soția și cele două fetițe fuseseră martore ale spargerii. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, conform ultimelor informații.

Mai gravă a fost situația tatălui fundașului brazilian Marquinhos, care a fost victima unei agresuni violente la domiciliul său din Chatou. Le Parisien a dezvăluit, luni dimineaţă, că bărbatul de 52 de ani a fost sechestrat şi bătut de atacatorii săi, în locuinţa sa. În timp ce ieşea în grădină pentru a-şi hrăni câinii, victima a fost împinsă în casă de doi bărbaţi. Aceştia l-au lovit pe tatăl căpitanului lui PSG la faţă, piept şi coaste, după care l-au încuiat într-un dressing.

Din 2018, şase jucători de la Paris Saint-Germain au fost victime ale unor jafuri, uneori de mai multe ori (Marquinhos, Choupo-Moting).

Mai multe