Caz șocant în Liga 1! Fotbalist bătut de suporterii echipei sale

23 septembrie 2015 14:55   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Un străin ajuns în Liga 1 a avut parte de o primire cum nu se poate mai proastă.

Un străin ajuns în Liga 1 a avut parte de o primire cum nu se poate mai proastă.

Fotbalistul spaniol Fernando Velasco Salazar, ajuns săptămâna trecută la Petrolul, a făcut cunoștionță într-un mod deloc plăcut cu ultrașii prahovenilor.

Concret, mijlocașul de 30 de ani a fost confundat cu unul dintre jucătorii oltenilor de la CS U Craiova, echipa cu care ”lupii” au avut meci în etapa precedentă. Salazar a încasat câteva lovituri de la fanii Petrolului chiar în fața stadionului, însă, în cele din urmă a reușit să fugă și să ajungă la vestiar, unde le-a povestit colegilor pățania.

”A fost vorba despre o neînțelegere verbală între respectivul jucător, care nu era îmbrăcat în echipament, și mai mulți ploieșteni, despre care nu știm dacă sunt sau nu suporteri. Aceștia l-ar fi confundat pe fotbalist cu un jucător al Craiovei", a declarat ofițerul de presă al ploieștenilor, Ionuț Pană, ofițerul de presă al ”lupilor”, pentru phon.ro, încercând să minimalizeze conflictul. Martocrii oculari susțin însă că fotbalistul a încvasat câteva lovituri serioase până a apucat să scape din mâinile agresorilor.

Mai multe