Ce a făcut Contra la primul său antrenament ca selecţioner!

2 octombrie 2017 16:48   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Cosmin Contra a condus la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia prima sa şedinţă de pregătire a echipei naţionale.

La antrenament au fost prezenţi doar zece dintre tricolori: Pantilimon, Andone, Grigore, Stancu, Ganea, Hanca, Băluţă, Bancu, Ioniţă, Grozav.

Jucătorii au făcut cunoştinţă şi cu noii membri ai stafului tehnic: Ionel Gane şi Adrian Mihalcea (antrenori secunzi), Leontin Toader (antrenor cu portarii) şi Javi Reyes (preparator fizic).

La final, jucătorii şi proaspătul selecţioner Cosmin Contra au participat la o sesiune de autografe şi fotografii, fiind solicitaţi de cei aproximativ 100 de fani prezenţi la Mogoşoaia.

"Guriţă" va debuta pe banca naţionalei la data de 5 octombrie când România va întâlni Kazahstan, apoi va juca partida cu Danemarca la data de 8 octombrie, acestea fiind ultimele meciuri din preliminariile Mondialelor din 2018.

"Pare un antrenor foarte deschis. Am vorbit puțin cu el, mi-a plăcut foarte mult modul cum m-a primit. Sper să avem o relaţie foarte bună. În Spania se vorbea foarte bine de el, mai ales în perioada de la Getafe, când a avut nişte rezultate foarte bune, a salvat echipa de la retrogradare, plus perioada când a fost jucător. În Spania este renumit", l-a lăudat Florin Andone pe Contra.

Din câte se pare, şi-n perioada lui Cosmin Contra, Vlad Chiricheş va căpitanul naţionalei.

Mai multe