Ce-a mai chefuit Gică Popescu după eliberare!

9 noiembrie 2015 22:49   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Viaţa nu mai e niciodată la fel după ce experimentezi Iadul, iar Gică Popescu pare să fi învăţat şi el această lecţie. Cele 20 de luni petrecute după gratii l-au făcut pe fostul căpitan al Barcelonei să guste fiecare oră ca pe ultima, iar o zi de naştere chiar devine o sărbătoare în acest context.

N-o fi căzut “Baciul” într-un sentimentalism exagerat şi nu ne aşteptăm acum să aprecieze orice adiere de vânt sau cădere de frunză. La aniversarea a 48 de ani a vrut totuşi să facă spectacol. Duminică şi-a invitat toţi cunoscuţii, mai ales din lumea fotbalului, la un hotel de lux din Pipera şi a petrecut peste opt ore.

Alături de el au fost foştii colegi de la echipa naţională Gheorghe Hagi, Ilie Dumitrescu, Adrian Ilie, Cristi Chivu şi Didi Prodan. Cei mai mulţi au venit însoţiţi de consoarte, iar unii şi-au adus şi copiii. A fost cazul “Regelui”, care a fost însoţit atât de soţia sa, Marilena, sora nevestei “Baciului”, cât şi de fiul său, Ianis.

Distracţia a ţinut opt ore

La eveniment au participat însă şi fostul arbitru UEFA, Ion Crăciunescu, dar şi Corina Stoica, soţia lui Mihai Stoica, fostul coleg de celulă al lui Gică Popescu la Penitenciarul Jilava. “Baciul” a primit atât de multe cadouri, încât n-a putut să le care singur. A rugat pe cineva să tragă maşina cu spatele lângă uşa restaurantului şi acolo s-a încărcat peţioasa “marfă”. Având în vedere că sindrofia s-a ţinut cu o zi înainte de aniversarea propriu-zisă, e de aşteptat ca Gică Popescu să fi continuat şi ieri petrecerea începută duminică.

A stat închis 597 de zile

Gheorghe Popescu a fost condamnat pe 4 martie 2014 la o pedeapsă cu executare de trei ani, o lună şi zece zile în Dosarul Transferurilor. Fostul fotbalist a executat însă doar 597 de zile, fiind eliberat condiţionat săptămâna trecută. 

Mai multe