Ce nebunie de meci la Leverkusen! 8 goluri într-un meci egal VIDEO

21 octombrie 2015 13:12   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Aşa cum ne aşteptam, Liga Campionilor ne-a oferit din nou spectacol marţi seara. De vină a fost însă un singur meci: Bayer Leverkusen - AS Roma, încheiat cu un incredibil 4-4, după trei răsturnări halucinante de scor.

Italienii au început partida catastrofal şi s-au văzut conduşi cu 2-0 după doar 19 minute, din cauza dublei lui Chicharito Hernandez. Nemţii s-au văzut cu sacii în căruţă şi au lăsat-o mai moale, crezând că partida e jucată. N-a fost însă ala. De Rossi a egalat până la pauză şi la cabine s-a intrat 2-2. Bayer nu s-a trezit nici la reluare, iar Roma a dus scorul la 4-2 prin golurile lui Pjanic şi Falque. Apoi, a fost rândul trupei lui Rudi Garcia să se creadă învingătoare prematur. Kampl şi Mehmedi au înscris în minutele 84 şi 86, iar partida s-a încheiat 4-4, scor care n-ajută pe nimeni.

Alt meci tare al serii a fost la Londra, între Arsenal şi Bayern Munchen. Englezii au câştigat cu 2-0 după un meci electrizant şi rămân în cursa pentru optimi după ce au pierdut în primele două partide. În schimb, trupa lui Guardiola a suferit prima înfrângere a sezonului. În celelalte partide, Barcelona a câştigat ciu 2-0 la BATE Borisov, Olympiakos cu 1-0 la Zagreb, iar Chelsea a remizat, scor 0-0, la Dinamo Kiev. Exceptând-o pe Arsenal, alte trei echipe au câştigat aseară pe teren propriu: Porto, Valencia şi Zenit. Victimele lor Maccabi, Gent şi Lyon. Vezi mai jos rezumatul meciului!

Mai multe