Ce nu ştiaţi despre sârbul Ivanovic, cel care a «ucis» Benfica

16 mai 2013 14:43   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Sârbul care i-a adus trofeul Ligii Europa lui Chelsea a fost şi luna trecută în atenţia presei, după ce în partida cu Liverpool a fost muşcat de braţ de vedeta „cormoranilor", Luiz Suarez. La Amsterdam, Branislav Ivanovici a punctat decisiv în minutul 90+3 şi englezii au început fiesta.

"Este extraordinar. Echipa merita asta, mai ales că am avut un sezon dificil, cu meciuri multe", a spus la finalul meciului, fundaşul de 29 de ani. Sârbul a ajuns pe Stamford Bridge în iarna lui 2008, treptat a devenit om de bază, iar acum a ajuns să câştige peste 30.000 de euro pe săptămână.

Porecla sa este "Bane", o prescurtare a prenumelui Branislav, şi provine dintr-o familie de sportivi, fiind rudă cu Dorde Milanovic, un fost mijlocaş al Stelei Roşii Belgrad. De asemenea, e bun prieten cu Novak Djokovic şi Ana Ivanovic, fostul lider mondial al tenisului feminin neavând vreo legătură de rudenie cu jucătorul lui Chelsea. Luna trecută, a fost victima jucătorului lui Liverpool, Suarez, care l-a muşcat de braţ, dar soţia Natasha şi fiul Stefan l-au ajutat să depăşească acest episod neplăcut care a ţinut prima pagina a ziarelor.

Mai multe