Ce șoc! Messi, la un pas să vadă Mondialul din 2018 la televizor!

6 octombrie 2017 12:18   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Argentina a terminat al treilea meci consecutiv la egalitate, scor 0-0, acasă, cu Peru, în penultima etapă a preliminariilor sud-americane ale Cupei Mondiale din 2019.

Formaţia lui Lionel Messi, inetgralist în partida cu Peru, este pe locul 6, în afara celor care duc în Rusia. La 10 octombrie, argentinienii au nevoie de o victorie în Ecuador pentru a spera la calificare.

Calificată deja, Brazilia este lider detaşat, cu 38 de puncte, după 17 meciuri, în timp ce Uruguay este pe locul 2, cu 28 de puncte, Chile este pe 3, urmată de Columbia, ambele cu 26 de puncte. Peru ocupă locul 5, cu 25 de puncte, Argentina pe locul 6, tot 25 de puncte şi Paraguay pe locul 7, cu 24 de puncte.

Primele patru echipe merg direct la turneul final, iar a cincea va juca un baraj cu câştigătoarea preliminariilor din Oceania, Noua Zeelandă.

Argentina şi Peru au aceeaşi diferenţă de golaveraj, dar Messi şi coechipierii săi au marcat mai puţine goluri. Golaverajul este criteriu important de departajare, după numărul de puncte.

În afară de Ecuador - Argentina, în ultima etapă se vor juca partidele Peru - Columbia, Brazilia - Chile, Uruguay - Bolivia şi Paraguay - Venezuela

Mai multe