Ce spune tatăl lui Mutu despre a treia căsătorie a fotbalistului

1 septembrie 2015 5:03   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Adrian Mutu (36 de ani) a revenit în fotbal şi e gata să-şi refacă şi viaţa personală, la nici un an după divorţul de a doua lui soţie, Consuelo Matos Gomez. “Briliantul” e în pregătiri cu indienii de la Pune City, în Atlanta, acolo unde i-a cerut mâna fotomodelului Sandra Bachici.

Poate a treia oară va fi cu noroc! Adrian Mutu s-a hotărât să oficializeze relaţia cu tânăra lui iubită şi a anunţat pe un site de socializare că s-a logodit: "Mi-am pierdut controlul pentru dragostea ta. Am căzut în mâinile tale, ai controlul asupra mea. Corpul tău este închisoarea, iar eu sunt prizionierul şi niciodată nu aş vrea să ies". Fotbalistul a cerut-o în căsătorie pe Sandra la doar câteva luni de relaţie.

Cu toate acestea, tatăl lui Mutu, Spiridon, habar nu avea de gândurile serioase ale fiului său: “Nu m-a anunţat că vrea să se logodească, nu ştiu nimic despre asta”. Nici alte persoane apropiate de fotbalist nu ştiau de marele anunţ", potrivit ziarului Ring.

“Nu ştiam că s-a logodit. Nu mi-a spus nimic, dar dacă a scris asta, înseamnă că aşa e. Bănuiam că are intenţia asta”, a spus Adrian Neaga, finul lui Mutu.

“Briliantul” a mai trecut prin două căsnicii eşuate, cu Alexandra Dinu şi cu Consuelo Matos Gomez şi are trei copii: Mario (11 ani), Maya (5 ani) şi Adriana (7 ani). 

Mai multe