Cea mai dragă amintire a lui Berlusconi: „Când am bătut Steaua în '89”

18 februarie 2016 13:18   Fotbal intern
Ultima actualizare:

În februarie 2016 se împlinesc 30 de ani de când Silvio Berlusconi a preluat-o pe AC Milan. Conducătorul milanezilor a acordat un interviu presei engleze în care a rememorat cele cinci trofee câştigate de echipa sa, cea mai dragă amintire fiind după ce a a învins Steaua în finala din 1989.

Silvio Berlusconi a rememorat cele cinci trofee câştigate de AC Milan în Cupa Campionilor Europeni, printre care şi cel după finala cu Steaua, despre care fostul prim-ministru al Italiei susţine că este de neuitat. „Au fost 30 de ani magici, în care am câştigat mai multe trofee decât orice alt club. Daca ar trebui să-mi dau o notă de la 1 la 10, mi-aş da 11 având în vedere ce am realizat. Am câştigat 363 de milioane de fani de pe tot Globul", a declarat Berlusconi.

Vorbind despre trofeele cucerite, Berlusconi spune că pe primul loc în opinia sa e Cupa Campionilor Europeni câştigată în faţa Stelei, în 1989, la Barcelona, după un 4-0 zdrobitor. "Să învingem Steaua cu 4-0 pentru a câştiga prima mea Cupă a Campionilor Europeni e de neuitat! Îmi amintesc totul despre acel spectacol memorabil dintr-un Camp Nou acoperit de steaguri roşii şi negre”, a mai spus el. 

Mai multe