Cea mai tare coregrafie, cea mai cruntă bătaie. Legia - Dortmund, 0-6, în UCL

15 septembrie 2016 11:34   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Prima etapă a grupelor Ligii Campionilor s-a încheiat cu meciurile de miercuri seara. Ca şi marţi, am avut parte de scoruri fluvii, cel mai mare înregistrându-se la Varşovia.

Legia a revenit după 20 de ani în grupele Ligii Campionilor şi fanii echipei din Polonia au punctat magistral momentul. Coregrafia lor a fost extraordinară, de departe cea mai frumoasă din prima rundă a fazei grupelor, dar pe teren a fost masacru la acest redebut. Nemţii de la Borussia Dortmund au măturat pe jos cu cei de la Legia, iar partida s-a încheiat cu un sec 6-0, scorul serii şi al doilea cel mai mare al sezonului, după acel 7-0 al Barcelonei, de marţi. Manchester City a început şi ea cu dreptul, tripla lui Aguero şi golul Iheanacho asigurând un 4-0 lejer pentru trupa lui Guardiola în faţa nemţilor de la Gladbach. Leicester şi Lyon au câştigat la scoruri de neprezentare la Brugges, respectiv acasă cu Dinamo Zagreb, iar Monaco a dat lovitura la Londra, învingând-o pe Tottenham cu 2-1.

Lui Real Madrid i-a trecut glonţul pe la ureche, deţinătoarea Ligii Campionilor fiind condusă cu 1-0 până în minutul 89, când Ronaldo a egalat, iar apoi, în minutul 90+5, Morata a adus victoria. În celelalte trei partide s-au înregistrat doar rezultate de egalitate. Bayer Leverkusen - CSKA Moscova, 2-2, Juventus - Sevilla, 0-0, şi Porto - Copenhaga, 1-1.

Mai multe