Cel mai frumos cuplu din Germania s-a despărţit cu o bătaie!

2 ianuarie 2013 15:34   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Van der Vaart trece printr-o adevărată furtună în viaţa privată. Nimic nu anunţa o despărţire dintre Rafael (29 de ani) şi prezentatorea de televiziune Sylvie (34 de ani), unul dintre cele mai mediatizate cupluri din lumea fotbalului. De altfel, chiar în prima zi de Crăciun, soţii Van der Vaart postaseră pe internet o fotografie de familie, alături de băieţelul lor de şase ani, Damian.

Ei bine, peste numai o săptămână, în noaptea de Revelion, s-a produs ruptura. Ce s-a întâmplat? La petrecerea de Anul Nou, Rafael s-a certat violent cu Sylvie, martorii susţinând că fotbalistul şi-a lovit atât de tare soţia încât aceasta a căzut la pământ. A fost doar picătura care a umplut paharul unor neînţelegeri mai vechi, astfel că acum Van der Vaart se pregăteşte de divorţ.

"Sunt foarte trist pentru că lucrurile n-au mers între noi. Doar eu şi Sylvie suntem responsabili", a declarat jucătorul echipei Hamburg. Sylvie a fost mult mai sinceră. "Din păcate, ne-am îndepărtat unul de altul în timp, un proces gradual pe care nu l-am putut opri. Deşi sună ciudat, ne iubim şi ne respectăm în continuare", a recunoscut Sylvie.

Agüero s-a certat cu fiica lui Maradona

Sărbătorile de iarnă nu i-au priit nici argentinianului Kun Agüero. Atacantul lui Manchester City a trecut singur în 2013. Agüero era cunoscut pentru relaţia cu fiica marelui Diego Maradona, Giannina. După divergenţe care durează de mult timp, Agüero şi Giannina au pus punct relaţiei.

Mai multe