Cel mai “nebun” tatuaj din fotbal!

8 noiembrie 2017 13:43   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Jason Cummings sărbătoreşte debutul la naţionala Scoţiei cu o “pictură” pe mână, dorind să-i aducă un omagiu lui Joker, un personaj din serile cu supereroi.

Cummings are 22 de ani, în vară a ajuns la Nottingham Forest, iar acum e convocat pentru amicalul de mâine Scoţia - Olanda. Pentru a celebra premiera şi-a tatuat o gură malefică pe exteriorul palmei, iar atunci când duce mâna la faţă creează o figură înfricoşătoare.

Atacantul mai are câteva desene pe braţe, dar ultimul e special. De acum el vrea să sărbătorească toate golurile prin a aduce mâna la gură, iar fanii vor descoperi un caracter din benzile desenate, care apoi a ajuns şi pe marile ecrane. E vorba despre Joker, un antierou apărut prima dată în filmele cu Batman din anii ’40, cunoscut pentru zâmbetul malefic. “Nu eram beat când mi-am făcut tatuajul. Va fi o modalitate de a mă bucura la goluri, dar pentru asta trebuie să încep să marchez mai des. Dacă înscriu acum, va fi cel mai tare gol”, a spus Cummings, care diseară va îmbrăca tricoul primei reprezentative a Scoţiei contra Olandei. “Fiecare vârf are nevoie de un mod de a se bucura. Eu am marcat de multe ori, dar nu aveam un stil de sărbătoare…Bine, nici acum nu ştiu exact de ce mi-am făcut acest desen, dar vreau să trăiesc momentul. Poate o să regret decizia peste 20 de ani”, a completat el. Apoi, a anunţat: “Am fost în Edinburgh la o fată, Scoobs, şi ea mi l-a făcut. Sunt mare fan Joker…e un pic ca mine”. Jason mai are tatuaje pe corp fiecare reprezentând diferite personaje din filme.

Mai multe