Cel mai scump fotbalist din lume, atacat de fani

24 martie 2015 20:26   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Trei fani ai echipei Real i-au cerut socoteală galezului Gareth Bale pentru înfrângerea din „El Clasico”, dar nu s-au putut atinge decât de maşina fotbalistului cotat la 100 de milioane de euro.

Un incident neplăcut a avut loc luni la baza de antrenament a lui Real Madrid. Cu o zi înainte, „galacticii” pierduseră derby-ul cu Barcelona, astfel că atmosfera a fost una extrem de încărcată. Pentru a pune gaz pe foc, câţiva suporteri ai madrilenilor şi-au aşteptat favoriţii la terminarea antrenamentului cu scopul de a-i „trage de urechi”. Cel mai mult a avut de suferit Bale, care a ieşit în trombă într-un Bentley de culoare albă, fără să-i pese de contestatari. 

Galezul, marea dezamăgire în Spania

Aroganţa galezului a fost taxată de unul dintre fani, care a lovit maşina fotbalistului, mai întâi cu pumnul, apoi cu piciorul drept. „Hijo de puta!” (Fiu de curvă), a strigat agresorul la adresa lui Bale, în timp ce forţele de ordine încercau să restabilească liniştea.

În 2013, Bale a fost cumpărat de Real de la Tottenham în schimbul a 100 de milioane de euro, cea mai mare sumă plătită vreodată pentru un fotbalist. Evoluţiile lui Bale n-au fost însă pe măsură, astfel că despărţirea de Real e inevitabilă. În caseta meciului de la Barcelona, cotidianul madrilen „As” a refuzat să-i acorde o notă mijlocaşului britanic. Referitor la incidentul cu Bale, Real a anunţat că suporterul violent a fost identificat şi că acesta nu va mai fi primit la meciuri.

Mai multe