Cele mai bune glume după ce Moţi a bătut Steaua de unul singur

28 august 2014 17:50   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Reţelele de socializare au fost invadate de glume la adresa steliştilor. Moţi a intrat în poartă după ce goalkeeperul a fost eliminat, iar românul a făcut minuni: a apărat şuturile lui Pârvulescu şi Râpă. Steaua ratează astfel calificarea în Liga Campionilor.

 - Bulgarii au câştigat pentru că au fost mai cu moţ

 - Cu Moţi nu ai emoţii

 - banc adaptat: Antrenorul lui Ludogoreţ anunţă primul 11 contra Stelei. Nimeni n-are chef, şi la un moment dat "portarul" Moţi:- Băietţ, uite ce zic eu. Joc eu singur contra Stelei, şi voi mergeţi într-un club, ok?Toţi sunt de acord. La un moment dat aprind TV-ul şi ce vad: 1-0 pentru Ludogoret, gol Moţi în minutul 5! Toţi veseli, sting TV-ul şi iar se pun pe băute...La capătul celor 90 de minute pornesc din nou televizorul şi... 1-1. Fuga toţi la stadion şi la vestiare îl găsesc pe Moţi, disperat, cu capul în mâini...- Ce s-a întâmplat, Moţi?- Băieţi, îmi pare sincer rău, am fost eliminat în minutul 6.

 - ULTIMA ORĂ. Guvernul a aprobat, într-o ședința încheiată in urma cu câteva momente, ca noul pod peste Dunăre între România si Bulgaria sa se numească, de astazi, COSMIN MOŢI. Propunerea a fost acceptată, în unanimitate, atât la Sofia, cât şi de UEFA. Vom reveni cu amănunte!

 - Se pare că Meme a fost invitat la un Ice Bucket Challenge în trei ca să se răcorească după seara atât de călduroasă - După eliminarea Stelei în faţa bulgarilor de la Ludogoreţ, milioane de români au realizat că sunt fani Simona Halep de mici

 - Mi-OȚI da unfriend dacă mă bucur?

 - Singura şansă a lui Moţi a fost să plece de la Dinamo. Altfel n-ar fi trăit niciodată plăcerea de a juca în grupele UEFA Champions League

 - Cei de la 3 Sud Est au scos o nouă variantă a melodiei "Emoţii". Acum se numeşte "E...Moţi"

VEZI AICI PARADELE LUI MOŢI

Mai multe