Cele mai ciudate goluri din istorie

5 martie 2015 16:14   Fotbal intern
Ultima actualizare:

De-a lungul timpului pe terenurile de fotbal s-au petrecut faze incredibile. Fie că a fost o gafă a portarului, a unui apărător sau pur şi simplu o “sclipire” aproape imposibilă a unui atacant, rezultatul a adus la unul dintre cele mai ciudate goluri din istorie.

Topurile în materie sunt diferite atunci când vorbim despre cele mai ciudate goluri din istorie, dar concluzia generală e că polonezii de la Odra sunt câştigătorii. Marcatorul habar nu a avut că a înscris!

Ce s-a întâmplat? La un meci Odra Wodzislaw - Wisla Plock, disputat în campionat, Adam Czerkas a punctat singurul gol al partidei. Practic, un adversar a şutat în el, a încercat să se ferească, iar balonul a ajuns în poartă dintr-un unghi imposibil.

Printre cele mai ciudate goluri din istorie se numără şi nume “grele”. Spre exemplu, Javier Hernandez la debutul său la Manchester United s-a împiedicat în careu, mingea l-a lovit în cap şi a intrat în poarta celor de la Chelsea.

Apoi, Brolin, pe vremea când juca la Leeds United, a fost luat la ţintă, mingea l-a lovit în cap şi apoi a intrat între buturi.

La jocul dintre Santacruzense şi Atletico Sorocoba, un copil de mingi a fost eroul gazdelor. Mingea a părăsit terenul, dar puştiul nu i-a returnat-o, ci a a repus-o în joc şi a marcat. Arbitra disuputei din ligile inferioare a validat reuşita. A fost cu siguranţă printre cele mai ciudate goluri din istorie.

Cele mai ciudate goluri din istorie

La un meci din Cupa Marocului dintre FAR Rabat şi Moghreb s-a ajuns la penalty-uri. Portarul primei echipe, Khalid Askri, s-a bucurat după ce a respins mingea în faţă, dar în timp ce celebra balonul, din efect, s-a scurs în poartă.

Mai multe