Cele mai noi pariuri: Cine va fi campioană în Liga 1 sezonul viitor? Se califică Steaua și Viitorul în Liga Campionilor? (P)

18 mai 2017 9:33   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Viitorul Constanța este campioana României, un titlu pentru care încă tremură în lupta birocratică. Cât timp continuă suspansul, Betano.com se gândește la sezonul viitor și a afișat deja pe site cotele favoritelor la titlu din Liga 1 2017/2018, la pariuri sportive online live.

Vezi aici toate cotele pentru favoritele la titlu din sezonul viitor al Ligii 1

Nici nu s-a uscat bine cerneala legată de titlul de campioană al Viitorului, iar gândurile zboară spre următorul sezon de campionat. Deși a câștigat, cel puțin pentru moment, primul titlu din istorie, Viitorul Constanța este doar a doua favorită pentru la anul. Betano vede echipa lui Gică Hagi cu șansa a doua și o cotă de 5,00 să câștige Liga 1 și în 2018.Cele mai mari șanse de a deveni campioană în 2018 le are Steaua, cu o cotă de 2,50. FCSB a câștigat trei titluri în ultimii zece ani, ultimul fiind cel din sezonul 2014/2015, atunci când a fost singura echipă trecută de borna celor 70 de puncte. Steaua aduna atunci 26 de tiluri de campioană.Dinamo București este a treia favorită la titlu, cu cota de 6,00, urmată de Astra Giurgiu cu 8,00. În 2017 s-au împlinit fix 10 ani de când „câinii roșii” nu au mai reușit să obțină titlul de campioană.CSU Craiova și CFR Cluj se află la egalitate cu cota de 12,00 și a cincea șansă la trofeu. Ardelenii au în vitrină trei titluri, ultimul în 2011/2012, iar oltenii au câștigt ultima oară în 1991 cel de-al patrulea lor titlu din palmares.

Steaua și Viitorul, traseul spre Liga CampionilorSteaua și Viitorul vor intra în turul 3 preliminari al Ligii Campionilor. Dacă vor trece de acesta, vor juca în barajul competiției, ultima dublă manșă înainte de grupe. Betano.com oferă o cotă de peste 6,00 Stelei de a ajunge în grupele Champions League, iar Viitorului o cotă de peste 8,00. Vezi pariurile special pentru Steaua și ViitorulDacă vor fi eliminate din Turul 3 preliminar al Champions League, Steaua sau Viitorul vor juca în playoff-ul Europa League.

Mai multe