Cele trei muşcături ale lui Suarez!

25 iunie 2014 12:23   Fotbal intern
Ultima actualizare:

În partida cu Italia de la Campioanatul Mondial din Brazilia, atacantul uruguayan l-a muşcat de umăr pe adversarul său, Giorgio Chiellini. E al treilea fotbalist care a fost atacat de Suarez pe teren.

În minutul 80, atacantul l-a muşcat de umăr pe Giorgio Chiellini, care apoi şi-a tras tricoul pentru a arăta semnele. Arbitrul nu a sancţioant gestul, dar sud-americanul va fi judecat în baza imaginilor TV.

Chiellini e atreia victimă a lui Suarez! În 2010, când juca la Ajax Amsterdam, el a fost suspendat şapte meciuri în campionatul Olandei pentru că l-a muşcat pe jucătorul de la PSV Eindhoven Otman Bakkal. El a fost poreclit atunci “Canibalul de la Ajax”.

În Anglia, atacantul echipei Liverpool a fost suspendat zece meciuri pentru că l-a muşcat pe Branislav Ivanovici (Chelsea).

"Sunt situaţii care se întâmplă pe teren. Am fost unul lângă celălalt în suprafaţa de pedeapsă, m-am sprijinit de umărul lui, şi bine, şi eu am fost lovit la ochi, dar astfel de lucruri se întâmplă pe teren şi nu trebuie să le dăm prea multă importanţă", s-a apărat Suarez la postul Canal 10.

Mai multe