CFR Cluj, eliminată la penalty-uri din Liga Campionilor

27 august 2020 0:07   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Visul formației CFR Cluj de a ajunge în grupele Ligii Campionilor a luat sfârșit aseară, chiar pe propriul teren, la capătul unui meci dramatic, decis la penalty-uri.

Conduși cu 1-0 și cu 2-1 de croații de la Dinamo Zagreb, elevii lui Dan Petrescu au reușit să revină de fiecare dată. Prima dată în minutul 64, când mingea șutată de Perreira a fost scăpat în plasă de portar, iar a doua oară în minutele de prelungiri, când recent transferatul atacant de la Hermannstadt, Debeljuh, a adus o egalare nesperată! În prelungiri nu s-a mai întâmplat nimic deosebit, astfel că învingătoarea s-a decis la penalty-uri, acolo unde oaspeții au avut nervii mai tari și au scăpat ca prin urechile acului la ultima serie de penalty-uri din cele 5. Bălgrădean a apărat șutul unui croat, după care Golofca nu trebuia decât să înscrie pentru a califica echipa. A șutat în portar, așa că s-a ajuns la a șasea pereche de executanți, care s-au descurcat foarte bine, apoi la a șaptea, acolo unde Boli, fundașul clujenilor, a ”înălțat zmeul” și a șutat peste poartă, trimițându-și echipa în Liga Europa.

Dinamo Zagreb s-a impus cu scorul de 8-7 (2-2 după 90 de minute și prelungiri) și s-au calificat în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor. În ceea ce o privește, CFR Cluj va continua în Liga Europa, unde va juca în turul 3 preliminar.

Mai multe