CFR Cluj îi este datoare Viitorului

8 aprilie 2017 19:33   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Lupa pentru titlu a ajuns la jumătate, iar Viitorul încheie turul din play-off la Cluj, o echipă cu care şi-a împărţit victoriile. În urmă cu o lună, în Gruia, a învins cine avea mai mare nevoie şi rămâne de văzut dacă va fi şi azi la fel.

Pe 5 martie, CFR se afla într-o situaţie complicată înaintea partidei cu numărul 26. Era la mare bătaie cu Gaz Metan Mediaş, CS U Craiova şi Dinamo pentru un loc în play-off şi avea mare nevoie de cele trei puncte. Nici Viitorului nu-i stricau, dar cum după înjumătăţire urmau să-i rămâne din ele doar unul singur, pierderea nu mai era aşa de mare în cazul unei înfrângrei. În plus, „Regele” avea tot interesul să tragă după ea în play-off o echipă valoroasă, care să poată face faţă rivalelor sale. Astfel, Deac a înscris în minutul 22 singurul gol al unui meci liniştit şi încheiat cu scorul de 1-0 pentru gazde. Mediaşul a tras lozul necâştigător şi a rămas să se bată pentru salvarea de la retrogradare, iar ardelenii, oameni cu mult bun simţ, nu pot uita asta.

Înfrângerea cu Dinamo i-a adus şi pe ei cu picioarele pe pământ, diminuându-le şansele la titlu. În schimb, Viitorului îi arde buza şi simte în ceafă răsuflarea FCSB-ului. O victorie diseară ar fi oxigen curat pentru Benzar şi compania, care s-ar dopa cu încredere pentru asaltul final spre titlu. Nu doar CFR e datoare Viitorului, ci şi arbitrii! În precedentul meci amintit, Istvan Kovacs le-a refuzat constănţenilor un penalty.

Mai multe