CFR Cluj și-a pus piedică singură în Liga Campionilor

7 august 2019 23:15   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Înaintea partidei cu Celtic, antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu, avertiza că echipa lui nu este favorită. Iar realitatea din teren i-a dat dreptate la finalul primei manșe a turului 3 din Liga Campionilor.

Încurajați de un stadion plin, clujenii au început parcă mai hotărât partida cu Celtic Glasgow și au reușit chiar să deschidă scorul. Era minutul 28 când Rondon a reușit să înscrie la capătul unei faze de contraatac parcă ruptă din manuale. Din păcate, bucuria nu a fost de lungă durată, deoarece, în minutul 37, Forrest a prins un șut bun, din interiorul careului, și a egalat după ce mingea a lovit mai întâi bara din stânga porții lui Arlauskis.

Repriza secundă a fost mai mult una de joc la centrul terenului, niciuna dintre echipe nereușind să găsească soluții pentru a pune în pericol poarta adversă. Totuși, intrarea lui Țucudean pe teren în minutul 75 a animat atacul gazdelor, golgheterul ardelenilor ratând două bune ocazii de a marca, în minutele 77 și 86. A ratat, așa că meciul s-a încheiat 1-1, rezultat care face ca returul, programat pe 13 august, la Glasgow, să fie o misiune aproape imposibilă pentru trupa lui Dan Petrescu.

Mai multe