Chelsea - Benfica e finala Ligii Europa! Vezi cum s-au desfăşurat semifinalele, dar şi când şi unde se va juca ultimul act!

3 mai 2013 14:53   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Dacă semifinala dintre englezi şi Basel n-a avut istoric, trupa lui Rafa Benitez câştigând uşor ambele meciuri, 2-1 şi 3-1, confruntarea dintre Benfica şi Fenerbahce a fost una dramataică.

Turcii câştigaseră în tur, la Istanbul, cu 1-0, iar portughezii au fost nevoiţi să câştige la două goluri diferenţă pentru a juca finala. A fost 1-0 pentru "Vulturi", Fener a egalat dintr-un penalty, dar vedeta Cardozo şi Nico Gaitan au înscris golurile izbândei pentru portughezi. A fost 3-1 final şi Liga Europa este în acest an o afacere englezo-portugheză.

Jocul de pe Estadio Da Luz a fost însă umbrit de un incident care putea să ducă la o tragedie. Nico Gaitan l-a lovit involuntar cu piciorul în cap pe turcul Gokhan Gonul, care a căzut la pământ plin de sânge şi inconştient. Gonul a fost transportat de urgenţă la un spital din Lisabona, unde i-au fost cusute buzele cu mai multe copci. În acest moment, turcul este în afara oricărui pericol, dar a văzut moartea cu ochii.

Mai multe