Chiajna, echipa păcii!

7 mai 2013 14:40   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Concordia Chiajna, formaţia antrenată de Ilie Stan, se luptă să nu revină în eşalonul secund, dar bilanţul e dezastruos: doar trei puncte - toate din egaluri - obţinute în tot anul 2013!

Cei de la Chiajna au acuzat de multe ori arbitrajul, încasând goluri din penalty în prelungiri, dar echipa nu a făcut faţă nici în „derby-urile" cu adversarii direcţi în lupta pentru retrogradare.

Exemplul recent, meciul de luni seară, cu CSMS Iaşi, încheiat cu scorul de 1-1, când oamenii lui Ilie Stan au condus, dar portarul Niţă a scăpat balonul din braţe şi moldovenii au primit cadou golul egalizator.

Cert e că numai Concordia nu a bătut pe nimeni în 2013, în timp ce rivalele din subsolul clasamentului, Severin, Iaşi şi chiar Bistriţa au reuşit să se impună în anumite partide, unele fiind chiar întâlniri directe.

Acum, Chiajna are un program infernal şi şansele de a activa şi-n viitor în prima ligă sunt reduse. Trupa lui Stan se va înfrunta cu Rapid, Petrolul, CFR, Pandurii şi-n ultima etapă va disputa „derby-ul suferinţei" cu ultima clasată, Gloria Bistriţa. 

Mai multe