Chindriș ar putea juca în Bundesliga

2 iunie 2020 17:38   Fotbal intern
Ultima actualizare:

La 21 de ani, o înălțime de 1,91 m și destulă experiență acumulată ca titular la FC Botoșani, Andrei Chindriș este unul dintre fundașii de mare viitor din Liga 1 și, poate, din Europa.

Calitățile sale, precum și prețul scăzut – în jur de un milion de euro – au atras atenția cluburilor de peste hotare. Asta în afara obițnuitului cumpărător de tineri din prima divizie, Gigi Becali.

După ce patronul FCSB a fost refuzat, oferta de 400.000 de euro fiind considerată prea mică de FC Botoșani, iar jucătorul nedorind oricum să ajungă în ”malaxorul de tineri fotbaliști” de la ”roș-albaștri”, el speră să ajungă să joace peste hotare. La începutul pandemiei de coronavirus de vorbea despre interesul spaniolilor de la Valencia, dar acum se pare că a intrat pe ”radarul” echipelor din Bundesliga. ”Sunt discuții, sunt impresari, unii spun într-un fel, alții în alt fel. Vorbim cu jucătorul și vedem ce se întâmplă. Eu zic că va pleca cu siguranță în vară”, a declarat Valeriu Iftime la Digi Sport. Patronul celor de la FC Botoșani a recunoscut că echipa care s-a interesat de el a fost Fortuna Dusseldorf, formație din Bundesliga, care are probleme în apărare. ”Sunt discuții, nu sunt oferte, nu am negociat cu nimeni. Ei au fost la noi, a fost cineva din Germania să-l vadă. Am văzut și eu și să știți că au nevoie de fundaș”, a mai spus omul de afaceri.

Mai multe