Chiricheş a gafat la revenire

8 aprilie 2014 19:12   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Vlad Chiricheş s-a accidentat la spate şi de pe 29 ianuarie, de la acel dezastruos 1-5 cu Manchester City, n-a mai prins echipa lui Tottenham.

Chinul a luat sfârşit luni, la două luni şi jumătate distanţă, dar putea să se termine rău pentru londonezi în meciul cu Sunderland. Fostul stelist a fost titular în centrul apărării lui Tottenham şi fanii au salutat revenirea lui alături de Younes Kaboul. În minutul 17, românul a pasat neglijent şi riscant însă, Cattermole a interceptat şi a înscris în poarta lăsată liber de Loris.

Din fericire pentru el şi pentru Tottenham, Adebayor (28, 86), Kane (59), Eriksen (78) şi Sigurdsson (90+2) au înscris de cinci ori, rezolvând partida şi minimalizând gafa lui Chiricheş. Pentru londonezi, victoria cu Sunderland e doar a doua în ultimele cinci meciuri şi lupta cu Manchester United pentru locul şase, de Liga Europa, e încă deschisă. În ceea ce-l priveşte pe Chiricheş, acesta e abia la al 14-lea meci din 33 jucate de Tottenham în acest sezon, din care au mai rămas cinci etape.

Mai multe