Chiricheş şi-a dus iubita în Maldive!

6 ianuarie 2012 18:26   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Fostul fundaş al Pandurilor i-a făcut cadou de Craciun iubitei sale, Sabrina, o vacanţă de vis. Cei doi îndrăgostiţi s-au distrat timp de şapte zile în Insulele Maldive.

Proaspătul stelist Vlad Chiricheş (22 ani) a început anul cu dreptul şi a profitat din plin de vacanţa Sărbătorilor de iarnă.

Stelistul s-a încărcat cu energie pentru un întreg sezon

Fundaşul, care s-a alăturat la începutul acestui an lotului stelist a petrecut împreună cu iubita sa o vacanţă de vis în Insulele Maldive. Cei doi îndrăgostiţi au o relaţie de mai bine de trei ani.

Vlad şi Sabrina au avut o vacanţă de  neuitat

Pentru că îşi doreau o vacanţă de neuitat, Maldive a fost destinaţia cea mai potrivită. Timp de şapte zile cei doi s-au relaxat practicând sporturi subacvatice şi vizitând împrejurimile.

„Vroiam o vacanţă de neuitat şi chiar aşa a fost. Maldive este o destinaţie de vis care merită văzută măcar odată în viaţă. Iubita mea a fost cea care a ales destinaţia vacanţei şi chiar m-am bucurat de alegerea pe care a facut-o. Am avut parte de şapte zile de relaxare şi distracţie în doi. Printre scuba diving şi snorkeling am făcut şi o plimbare cu barca printre insule, unde am văzut delfinii sălbatici" ne-a declarat fotbalistul.

Chiricheş are planuri mari în cariera profesională şi vrea să demonstreze că merită un loc de titular în echipa Stelei. Pentru a-l putea susţine din toate punctele de vedere, Sabrina se va muta şi ea la Bucureşti în decursul acestei luni.

Mai multe