Chivu şi-a scos casca la licitaţie

6 octombrie 2011 14:43   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Cristi Chivu şi soţia sa Adelina au fost protagoniştii evenimentului organizat în localitatea italiană Cernobbio, pe malul lacului Como.

În refacere după o accidentare la gleznă şi fără grija meciurilor de la echipa naţională a României, Chivu se face remarcat în afara terenului. Astfel, după o scurtă vizită în ţară, fundaşul lui Inter a onorat invitaţia Asociaţiei Paolo Zorzi, care sprijină de ani buni activităţile de cercetare în domeniul neurologiei.

Alături de Chivu, care a venit însoţit de Adelina, la acţiunea de solidaritate au participat căpitanul milanezilor, Javier Zanetti, precum şi Bedy Morratti, sora patronului lui Inter.

Bineînţeles, a fost organizată şi o licitaţie caritabilă. Pe lângă tricoul său de joc, Cristi Chivu şi-a pus la bătaie şi prima cască de protecţie purtată după complicata operaţie la cap suferită la 6 ianuarie 2010.

Cu această ocazie, românul a avut plăcerea de a se reîntâlni cu profesorul Broggi, unul dintre doctorii care au avut grijă de el în acea perioadă dificilă, cei doi îmbrăţi­­şându-se îndelung.

Mai multe