Christian Eriksen a părăsit spitalul. Fotbalistul a mulțumit pentru încurajări

18 iunie 2021 20:16   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Aflat în spital de cinci zile, mai precis după ce s-a prăbuşit pe teren la meciul de duminica trecută cu Finlanda (0-1), de la Euro 2020, danezul Christian Eriksen (29 de ani) a fost externat astăzi (vineri, 18 iunie). Acestuia i-a fost implantat un defibrilator.

Federaţia Daneză de Fotbal a oferit primele amănunte: „Christian Eriksen a fost operat cu succes şi a fost externat astăzi din Righospitalei. De asemenea, astăzi el a vizitat echipa naţională în Helsingor. Iar de acolo va pleca acasă şi va petrece timp cu familia sa”.Forul de la Copenhaga a postat pe Twitter şi un mesaj al  fotbalistului: „Vă mulţumesc pentru numărul imens de mesaje. A fost incredibil să le văd şi să le simt. Operaţia a decurs bine şi mă simt bine, în circumstanţele date. A fost minunat să îi văd din nou pe băieţi după meciul fanataastic pe care l-au făcut ieri seară. Nu este nevoie să spun că îi voi încuraja luni, împotriva Rusiei”.

Efectuată la Rigshospitalet din Copenhaga, intervenția chirurgicală a constat în implantarea unui defibrilator subcutanat în corpul mijlocaşului de la Inter Milano. Operaţia, considerată o intervenţie de rutină în domeniul medical, s-a desfășurat joi şi schimbă pentru totdeauna viaţa sportivă a jucătorului danez. În sensul că șansele sale de a mai face sport de performanță sunt mici. Cel puțin în acest moment. 

Mai multe