Ciprian Deac vrea să se însoare

4 iulie 2012 14:02   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Ciprian Deac a avut un sezon foarte bun la Rapid, echipă la care fusese împrumutat de nemţii de la Schalke 04. N-a vrut să mai continue în Giuleşti şi, atras de mirajul Ligii Campionilor, a ales să revină "acasă", în Gruia, la clubul care l-a transferat în Germania.

Ardelenii l-au vândut cu 3 milioane € în urmă cu două sezoane, iar acum l-au luat înapoi în schmbul a 700.000 €. Fotbalistul n-a stat pe gânduri când a ales să joace din nou în tricoul lui CFR, tentat de posibilitatea de a evolua în Liga Campionilor.

Lucrurile-i merg bine şi pe plan sentimental fotbalistului de 26 de ani. Internaţionalul şi-a găsit liniştea în braţele unei tinere brunete, cu care este împreună de peste un an. Cum totul merge perfect între cei doi, Deac se gândeşte să-şi oficializeze relaţia.

"Cu dragostea stau foarte bine. Am întâlnit pe cineva cu care mă înţeleg foarte bine şi asta contează mult pentru mine. Mă gândesc şi la căsătorie", a mărturisit Ciprian pentru citynews.ro. Mijlocaşulare planuri mari: "Îmi doresc foarte mult copii, îi iubesc enorm. Dacă va vrea Dumnezeu, mi-aş dori cât de repede posibil. Indiferent dacă va fi băiat sau fată va fi sportiv".

A divorţat cu scandal

Deac nu ar fi la prima căsătorie. El a mai spus o dată "Da", în urmă cu trei ani, dar după mariaj de doi ani şi jumătate a divorţat.

Adriana, fosta lui nevasta, l-a acuzat că a înşelat-o chiar înainte de nuntă, cu una dintre naşe. Adriana şi Ciprian au avut două perechi de naşi: soţii Trică, Eugen şi Lorena, şi încă un cuplu, buni prieteni.

Mai multe