Ciprian Marica a semnat cu turcii: "Mi-au spus că nu mă mai lasă să plec"

20 iulie 2014 20:34   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Telenovela transferului lui Ciprian Marica s-a terminat. Ofertat de Getafe, care i-a propus prelungirea contractului, dar şi de Steaua, campioana României dorindu-l în lot pentru meciurile internaţionale, atacantul ”tricolorilor” a făcut o alegere neaşteptată. A semnat cu Konyaspor, din Turcia.

După două luni de pauză, timp în care a stat la Mamaia, unde şi-a deschis un beach-bar, Ciprian Marica răsuflă uşurat: şi-a găsit echipă şi chiar a început de duminică pregătirile. Dorit cu insistenţă de Konyaspor, echipă la care evoluează şi bunul său prieten Gabi Torje, Ciprian s-a înţeles cu turcii, pentru un contract valabil doi ani. Sâmbătă seara a plecat cu un avion privat la Konya şi, însoţit de cel mai bun prieten al său, dar şi de avocatul Cristi Sârbu, şi-a pus iscălitura pe noul contract.

“Mi-au spus că nu mă mai lasă să plec ... Eu acum ce mă fac ?!”, a scris Marica pe un site de socializare. Fotbalistul a fost primit ca un superstar de fanii echipei, care l-au întâmpinat cu flori şi fulare cu însemnele clubului. “Sunt aici pentru a ajunge în cupele europene. Am simţit asta şi am venit”, le-a transmis atacantul român.

Mai multe