Ciprian Marica, gata de joc!

23 martie 2016 20:58   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Ciprian Marica a acuzat dureri musculare în partida cu roş-albii, de la data de 6 martie, şi apoi a urmat un tratament la vraciul Marijana Kovacevici. Acum e apt şi-şi va face apariţia pe teren după 24 de zile de repaus. Ţinta sa: convocarea la Euro.

„Vârful” de 30 de ani a sosit în iarnă la Steaua în speranţa că evoluţiile excelente îl vor readuce în lotul echipei naţionale pentru turneul final din Franţa. A bifat însă doar patru meciuri, ultimul fiind împotriva echipei care l-a format, Dinamo. După 36 de minute, în urma unui sprint şi a unui şut puternic, s-a prăbuşit pe gazon. A ieşit ajutat de două persoane şi părea că sezonul şi participarea sa la Euro s-au năruit.

A apelat la serviciile vraciului Marijana Kovacevici, care cu ajutorul unei substanţe şi a unui aparat inventat de ea, i-a rezolvat leziunile musculare suferite la piciorul drept. Întors în ţară după câteva zile de terapie a dat de înţeles că poate juca cu Viitorul. Era data de 19 martie, el avea mai puţin de două săptămâni de la accidentare, iar Reghecampf nu a vrut să rişte şi l-a ţinut pe tuşă.

Abia de miercuri a reluat antrenamentele normale, în cantonamentul de la Braşov, stagiu prijeluit de întreruperea campionatului pentru ca naţionala să-şi dispute amicalele cu Lituania şi Spania. Acum, staff-ul a dat asigurări că Marica va intra pe teren la reluarea play-off-ului, adică la data de 30 martie, în jocul cu Pandurii. Cert e că atacantul abia aşteaptă să evolueze fiindcă mai e puţin până la finalul sezonului şi implicit ocaziile de a-i arăta selecţionerului Iordănescu că merită să fie în echipa pentru Euro scad pe zi ce trece.

Ce meciuri mai are Marica până la Euro

  • Pandurii în play-off    30 martie
  • ASA în play-off    3 aprilie
  • Astra în Cupa Ligii    6 aprilie
  • Dinamo în play-off    10 aprilie
  • Astra în play-off    16 aprilie
  • Dinamo în Cupa României    21 aprilie
  • Viitorul în play-off    23 aprilie
  • Pandurii în play-off    30 aprilie
  • ASA în play-off    7 mai
  • Posibil finala Cupei României    10 mai

Steaua nu revine în Ghencea. Arena nu e omologată!

Gigi Becali a negociat reîntoarcerea echipei pe stadionul tradiţional, dar cei de la MApN i-au transmis că este imposibil pentru că arena va intra în reabilitare, fiind inclusă în programul pentru Euro 2020. Însă, realitatea este alta. “Se ascunde adevărul. De fapt, stadionul nu a putut fi omologat. Aici nu se pot găzdui meciuri de fotbal fiindcă totul e degradat”, a spus pentru ziare.com o persoană din cadrul CSA Steaua.

Mai multe