Ciprian Tătăruşanu a făcut minuni în poarta Fiorentinei

20 februarie 2015 23:06   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Ciprian Tătăruşanu şi-a câştigat cu greu locul de titular la Fiorentina, dar odată realizat acest obiectiv e decis să nu-l mai piardă. Ultima sa prestaţie se încadrează perfect în peisaj.

Fostul stelist a fost integralist în infernul de pe White Hart Lane, dar s-a descurcat de minune. Bombardat de jucătorii lui Tottenham pe tot parcursul celor 90 de minute, Tătăruşanu a scos patru goluri ca şi făcute şi a fost declarat fără drept de apel omul meciului. Doar Soldado l-a învins printr-un şut imparabil în startul meciului, dar internaţionalul nostru n-a avut nicio vină.

“Paradele sale în faţa lui Chadli, Walker şi Paulinho au fost decisive pentru soarta partidei”, a scris Gazetta dello Sport. Cele mai bune referinţe au venit însă de la antrenorul principal care a avut curaj să-l titularizeze la startul lui 2015.

“Nu sunt surprins de Tătăruşanu. Ştiam care este valoarea lui. Neto şi Ciprian erau într-o competiţie strânsă, dar n-am avut nici o emoţie să-l aleg pe el”, a declarat Vincenzo Montella.  

Umpluţi de sânge de carabinieri

Cele mai grave incidente ale serii s-au petrecut în capitala Italiei, înainte de startul partidei AS Roma – Feyenoord. De vină au fost suporterii veniţi de la Roterdam, care au distrus mai multe obiective turistice şi s-au luat la bătaie cu forţele de ordine. 19 turbulenţi au primit condamnări cu suspendare şi 28 au plătit amenzi de 45.000 de euro. 

Mai multe