Circ la Steaua: Becali îi ignoră pe MM şi Reghe şi transferă după sfaturile lui Piţurcă!

20 ianuarie 2013 11:50   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Steaua are nevoie neapărată de un fundaş dreapta şi toţi oamenii din anturajul echipei s-au grăbit să propună câte un jucător. Mihai Stoica l-a cerut pe brazilianul Cruz, doar pentru a-i lua faţa duşmanului său de moarte, Victor Piţurcă, care îl recomandase lui Gigi Becali pe gălăţeanul Rîpă. Şi verii impresari, Victor şi Giovani, au venit cu propunerea lor, bulgarul Bandalovski.

A fost o adevărată luptă la Steaua, dar cel mai prost a ieşit din ecuaţie managerul Mihai Stoica. Asta pentru că acesta a făcut greşeala să garanteze că brazilianul Cruz va rămâne în Ghencea, dar Becali l-a dat afară după doar o repriză jucată într-un amical.

Stoica a încercat să dreagă "busuiocul", spunând că în toate cazurile de până acum a avut un cuvânt de spus, mai puţin în acesta, dar degeaba. Imaginea şi autoritatea lui sunt din nou la pământ. Rîpă e aproape transferat la Steaua, Piţurcă pare să conteze în opinia lui Gigi Becali mai mult decât oamenii pe care îi plăteşte să-i conducă clubul şi echipa, iar sămânţa de scandal e deja plantată în Ghencea.

Rămâne de văzut până la ce nivel se poate îndoi coloana lui Laurenţiu Reghecampf şi a lui Mihai Stoica, care se văd legaţi de mâini şi de picioare în acest moment.

Rămâneţi pe Click.ro şi citiţi în ediţia tipărită de mâine a  ziarului Click! o analiză amplă a acestui scandal de la Steaua.

Mai multe