Claudiu Niculescu, dat afară de la Dinamo după 20 de zile: ”E strigător la cer ce s-a întâmplat”

13 octombrie 2018 15:41   Fotbal intern
Ultima actualizare:

A fost un weekend agitat la Dinamo. Claudiu Niculescu, instalat ca antrenor al dinamoviștilor în urmă cu 20 de zile, a fost demis peste noapte. El a devenit al șaptelea tehnician dat afară în Liga 1.

În locul lui Claudiu Niculescu a fost instalat Mircea Rednic. În vârstă de 56 de ani, acesta va fi antrenorul dinamoviștilor pentru următorii doi ani. El fusese demis luni de la formația Al Faisaly și nu a stat degeaba în ultimele zile, reușind în termen record să umilească o legendă a ”câinilor”. Niculescu, care nici nu a avut timp să-și cunoască bine jucătorii, a fost acuzat că echipa nu a reușit decât un egal în ultimele două etape, și că a ajuns pe locul 12, deși a fost preluată de pe 10. Ieri, Niculescu ar fi trebuit să conducă echipa într-un amical la Ștefănești, dar aflând ce i s-a întâmplat, a refuzat să stea pe bancă, urmărind meciul din tribună. Formația a fost îndrumată de lângă teren de secundul Iulian Mihăescu.

Conform gsp.ro, fostului atacant i s-a propus să rămână ca secund al lui Rednic, dar a refuzat, astfel că în cursul zilei de ieri s-au negociat condițiile despărțirii. În ceea ce-l privește pe Rednic, acesta se află la cel de-al patrulea mandat la echipa din ”Ștefan cel Mare”. Cel mai bun rezultat l-a avut în 2007, când a adus ultimul titlu de campioni al „câinilor”. Niciodată Rednic nu a rezistat mai mult de un an pe banca dinamoviștilor.

Merg să-mi rezilieze contractul, nu mai puteam continua în asemenea condiţii. Mi-a fost propusă funcţia de director general, am spus nu. Secund, în niciun caz. 13 e cu numar ghinion, după fix 13 antrenamente am fost dat afară în data de 13 octombrie. Sunt dezamăgit, dar merg mai departe. E anormal ce se întâmplă. Atmosfera în vestiar era una foarte bună. Am aflat azi-noapte de venirea lui Mircea Rednic. Dar nu sunt un terchea-berchea să rămân pe bancă la acest amical, foarte urât, dar asta e ţara în care trăim. E strigător la cer ce s-a întâmplat. Nu mă aşteptam să mi se întâmple aşa ceva la Dinamo", a spus Claudiu Niculescu, potrivit sport.ro şi digisport.ro, după un meci amical cu Dobroeşti, disputat la Ştefăneşti, scor 23-0.

Mai multe