Claudiu Niculescu, în genunchi în faţa fiului

14 octombrie 2016 19:32   Fotbal intern
Ultima actualizare:

De când a rămas fără echipă, Claudiu Niculescu îşi petrece tot timpul alături de fiul său, David. Puştiul, legitimat la o grupă de juniori a Academiei Voluntari, îi calcă pe urme fostului atacant dinamovist, care nu lipseşte de la antrenamentele micuţului.

Aflat într-o perioadă în care nu are echipă şi în care profesional nu este atât de “prins”, Claudiu Niculescu profită din plin de timpul liber şi-l petrece cu David, fiul său din căsnicia cu Diana Munteanu. Puştiul în vârstă de 8 ani a moştenit de la tatăl său pasiunea pentru fotbal, iar “Clau-gol” este în culmea fericirii. Tocmai pentru că vrea să-i călăuzească paşii către performanţă, Niculescu rar ratează vreun antrenament al micuţului, legitimat la Academia Voluntari. 

Fotoreporterii Click! chiar l-au surprins pe fostul atacant dinamovist la una dintre şedinţele de pregătire ale fiului unde a fost extrem de  atent la ţinuta micului sportiv. Idolul tribunelor din “Groapă” i-a aranjat ghetele şi i-a fixat apărătorile. 

După ce i-a dat şi câteva sfaturi rapide, Niculescu şi-a sărutat şi îmbrăţişat fiul, apoi a urmărit de pe marginea terenului antrenamentul.

La final, cei doi au plecat spre un centru comercial din zona de nord a Bucureştiul, pentru ca, spre seară, Claudiu să-l lase acasă pe micuţ. El şi-a terminat ziua în studiourile Digisport, televiziunea cu care colaborează din postura de analist-comentator.

Mai multe