Clujenii, ajutaţi de arbitri în meciul cu Astra?

14 septembrie 2014 22:19   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Trupa lui Miriuţă s-a impus în faţa Astrei, 4-1, dar giurgiuvenii acuză arbitrajul. “Fluieraşul” partidei a fost Istvan Kovacs şi de fiecare dată când el a condus, CFR nu a pierdut.

Clujenii au produs surpriza, zdrobind favoriţii. Dar oaspeţii au rămas în nouă jucători, Ben Youseff (64) şi Pliatsikas (90) fiind eliminaţi.

“Trebuie să o felicit pe CFR, se află la a doua victorie cu doi oameni mai mult. Mai multe nu vreau să spun”, a declarat ironic antrenorul giurgiuvenilor, Isăilă.

Şi într-adevăr, are dreptate: etapa trecută, Petrolul a rămas fără Geraldo şi Teixeira când s-a confruntat cu ardelenii, iar în runda a patra, Muth de la Gaz Metan a văzut şi el cartonaşul roşu. În total, 5 eliminaţi în 3 jocuri din Liga I.

Mai mult, acum “astralii” l-au acuzat pe arbitrul Istvan Kovacs că e de partea gazdelor, iar statistica arată că CFR nu a pierdut niciun meci cu el la centru, având 5 victorii şi 4 rezultate de egalitate. “Arbitrajul a fost corect, iar cele două roşii au fost foarte bine acordate”, s-a apărat preşedintele clubului din Gruia, Iuliu Mureşan.

Mai multe